expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

субота, 1. фебруар 2014.

*ВРСТЕ РЕЧИ И СЛУЖБА РЕЧИ У РЕЧЕНИЦИ - ПИСМЕНА ВЕЖБА

6 коментара:

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР