expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

субота, 1. фебруар 2014.

*СРПСКИ ЈЕЗИК - ДРУГИ РАЗРЕД - НАСТАВНИ ЛИСТИЋ

Нема коментара:

Постави коментар

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР