expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

уторак, 17. септембар 2013.

ЂАЧКИ ЦРТЕЖИ

Нема коментара:

Постави коментар

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР