expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

петак, 31. јануар 2014.

*ЗАДАЦИ ЗА ВЕЖБАЊЕ ЗА 1. РАЗРЕД - ТЕКСТУАЛНИ

5 коментара:

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР