expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

субота, 1. фебруар 2014.

*САБИРАЊЕ И ОДУЗИМАЊЕ ДО 100 - ТЕКСТУАЛНИ ЗАДАЦИ

Нема коментара:

Постави коментар

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР