expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

петак, 31. јануар 2014.

*ПРОВЕРА ЗНАЊА - МАТЕМАТИКА - ПРВИ РАЗРЕД - ОБЛИЦИ И ОДНОСИ

Нема коментара:

Постави коментар

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР