expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

недеља, 26. јануар 2014.

*СРЕЋНА СЛАВА, ДОМАЋИНЕ!

Нема коментара:

Постави коментар

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР