expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

четвртак, 09. јануар 2014.

*LIKOVNA KULTURA / 3. I 4. RAZRED

Нема коментара:

Постави коментар

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР