expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

четвртак, 09. јануар 2014.

*УЏБЕНИК ЗА ВЕРОНАУКУ –ЈАСМИНКА МАРКОВИЋ

2 коментара:

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР