expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

четвртак, 9. јануар 2014.

*СРПСКИ ЈЕЗИК - НАСТАВНИ ЛИСТОВИ - 2. разред - КРЕАТИВНИ ЦЕНТАР

Нема коментара:

Постави коментар

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР