expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

четвртак, 9. јануар 2014.

*МИСЛИША 2011.(3. РАЗРЕД)

1 коментар:

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР