expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

среда, 6. јануар 2016.

*Срећни Бадњи дан и Бадње вече!


Нема коментара:

Постави коментар

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР