expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

петак, 1. јануар 2016.

*СРЕЋНА НОВА 2016. ГОДИНА СВИМ ПОСЕТИОЦИМА БЛОГА!


Нема коментара:

Постави коментар

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР