expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

четвртак, 7. јануар 2016.

*ХРИСТОС СЕ РОДИ!


Нема коментара:

Постави коментар

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР