expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

субота, 28. новембар 2020.

*ПРИДЕВИ (4. РАЗРЕД) - онлајн тест

 

6 коментара:

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР