expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

субота, 28. новембар 2020.

ИМЕНИЦЕ (2. РАЗРЕД) - онлајн тест

Нема коментара:

Постави коментар

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР