expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

уторак, 19. мај 2020.

* Писање речце ЛИ - ОНЛАЈН ТЕСТ1 коментар:

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР