expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

понедељак, 18. мај 2020.

* Мерење (први разред) - ОНЛАЈН ТЕСТ2 коментара:

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР