expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

понедељак, 31. децембар 2018.

*СРЕЋНА НОВА 2019. ГОДИНА!
Нема коментара:

Постави коментар

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР