expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

недеља, 7. јануар 2018.

СРЕЋАН БОЖИЋ!
Нема коментара:

Постави коментар

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР