expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

четвртак, 3. април 2014.

*КРЕАТИВНЕ ИДЕЈЕ -ВАСКРС

Нема коментара:

Постави коментар

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР