expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

субота, 5. април 2014.

*ХВАЛА!!!


ХВАЛА ЗА 100 000 ПРЕГЛЕДА!


ПРЕ 7 МЕСЕЦИ ПОЧЕЛО УРЕЂИВАЊЕ.
ПРЕ 5 МЕСЕЦИ ПОСТАВЉЕН ЈАВНО И ,,УКЉУЧЕН БРОЈАЧ''.


2 коментара:

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР