expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

понедељак, 17. фебруар 2014.

*Ако се питате како да васпитавате дете...

Нема коментара:

Постави коментар

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР