expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

недеља, 16. фебруар 2014.

*КАКО ПРЕПОЗНАТИ ЗАРАЖЕНИ РАЧУНАР

Нема коментара:

Постави коментар

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР