expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

субота, 25. јануар 2014.

*НАСТАНАК СУНЧЕВОГ СИСТЕМА

Нема коментара:

Постави коментар

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР