expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

понедељак, 16. септембар 2013.

ИЗ ПЕСМАРИЦЕ НИКОЛИЋ ДЕЈАНА

Нема коментара:

Постави коментар

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР