expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

петак, 8. мај 2020.

*Правилна употреба знакова интерпункције - ОНЛАЈН ТЕСТ
4 коментара:

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР