expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

четвртак, 9. април 2020.

,,Ветар сејач'' Мира Алечковић - ТЕСТ
Нема коментара:

Постави коментар

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР