expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

уторак, 16. мај 2017.

*Дрво у цвету


Нема коментара:

Постави коментар

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР