expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

уторак, 6. октобар 2015.

*ДЕЧЈА НЕДЕЉА 2015. ГОДИНЕ - ДРУГИ ДАННема коментара:

Постави коментар

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР