expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

недеља, 25. мај 2014.

*Црвена Река - моје родно село!

Нема коментара:

Постави коментар

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР