expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

среда, 16. април 2014.

*Себични џин - мапе ума
РАД У ПАРУНема коментара:

Постави коментар

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР