expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

четвртак, 6. март 2014.

*Још неколико честитки за наше маме

Нема коментара:

Постави коментар

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР