expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

субота, 15. фебруар 2014.

PREDŠKOLCI SA OSMEHOM: Прича о вуку

PREDŠKOLCI SA OSMEHOM: Прича о вуку: Лица: вук, судија, учитељица, деца  Место: судница Судија седи за столом, повремено подигне поглед са списа, погледа тужиоца...

Нема коментара:

Постави коментар

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР