expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

понедељак, 3. фебруар 2014.

*ЗБИР И РАЗЛИКА - ЛИСТИЋ ЗА 1. РАЗРЕД

Нема коментара:

Постави коментар

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР