expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

среда, 15. јануар 2014.

*ТРЕБА СЕ СНАЋИ

1 коментар:

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР