expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

субота, 5. октобар 2013.

ПРАВИЛА ПОНАШАЊА

Нема коментара:

Постави коментар

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР