expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

среда, 25. септембар 2013.

СТРУЧНО УСАВРШАВАЊЕ - НАСТАВА

Нема коментара:

Постави коментар

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР