expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

уторак, 21. април 2020.

,,Замислите'' Душан Радовић - ТЕСТ
3 коментара:

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР