expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

субота, 25. април 2020.

*Сабирање облика 10+30; 40+8; 43+7; 53+5; 64+30 - ОНЛАЈН ТЕСТ
Нема коментара:

Постави коментар

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР