expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

среда, 8. април 2020.

,,Јоца вози тролејбус'' Драган Лукић - ТЕСТ
Нема коментара:

Постави коментар

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР