expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

среда, 7. јануар 2015.

*МИР БОЖЈИ! ХРИСТОС СЕ РОДИ!
1 коментар:

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР