expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

понедељак, 03. фебруар 2014.

*ЗДРУЖИВАЊЕ САБИРАКА - ДРУГИ РАЗРЕД

1 коментар:

КАДА СВРАТИТЕ НА БЛОГ, ЛЕПО БИ БИЛО И ДА НАПИШЕТЕ НЕКИ КОМЕНТАР